Workout.ba je portal koji je započeo sa radom u decembru 2013. godine. Ideja o portalu rodila se iz ljubavi prema sportu, treningu i zdravom načinu života.

Ubrzan način života kojim danas živimo, ne ostavlja nam mnogo vremena da se posvetimo svome tijelu, fizički i mentalno onoliko koliko bismo trebali, što rezultira padom samopouzdanja, lošim raspoloženjem i stresom. Trening nekoliko puta sedmično pravi nevjerovatnu razliku za nas i naše tijelo, rješava nas stresa, čini nas jačim i spremnijim da se suočimo sa novim izazovima.

Portal ima namjenu da kroz razne vidove trening programa, vježbi i korisnih članaka pruži informacije korisnicima iz oblasti fitnesa, bodybuildinga, crossfita, parkoura, zdravlja i borilačkih sportova. Osim informacija za početnike, portal će pružati i programe koji će biti interesantni i naprednijim vježbačima i omogućiti im da testiraju granice svoga tijela i podignu se na viši nivo.

Glavna misija portala jeste promocija zdravog načina života, kroz sport, borilačke vještine, trening, zdrave navike i pravilnu ishranu.

Podigni se na viši nivo.
// workout. ba