Uskoro je vašem prijatelju rođendan ? Vama i vašoj boljoj polovini godišnjica ? ili jednostavno želite iznenaditi osobu koja je zaljubljenik u teretanu? Pozitivan efekat možete postići najjednostavnije kupovinom poklona koji imaju veze sa sportskom aktivnošću kojom se slavljenik bavi.

1. Poklon bon prodavnice suplemenata
Suplementi su sigurno broj jedan na listi svakog ko trenira. Da li su to u pitanju proteini, gaineri, kreatin ili neki drugi suplement jedno je sigurno a to je da će se jako obradovati tom poklonu. 🙂

wp1
2.Oprema za teretanu
Rukavice , traka za zaštitu zgloba, steznik , bandaže , šejker su samo neki dodatci kojem bi se svaki zaljubljenih u teretanu obradovao ukoliko ih dobije na poklon.

bad-boy-trake-za-zastitu-rucnog-zgloba-a5762-500x500
3. Kettlebells/ Girje / Ruska zvona

Jedinstveni rekvizit za trening koji koriste baš svi – od muškaraca , žena , profesionalni sportaša i rekreativaca. Treniranje sa girjom neće samo poboljšati vašu snagu i izgled, girje će vam pomoći da poboljšate vašu eksplozivnost , mentalnu čvrstoću, fleksibilnost a ojačat ćete i vaš core/jezgro. Iz navedenih razloga rusko zvono smatramo idealnim poklonom.

girje_komplet

4. Sportska odjeća

Dukserice , trenerke , šorcevi ili sportske majice su samo neki artikli koje možete iskoristiti za poklona.

bad-boy-hoodie-charcoal-388-500x500

5. Mp3 player 

Jedan od najednostavnijih načina da obradujete osobu do koje vam je stalo jeste da im priuštite mogućnost uživanja u muzici u toku njihovog treninga. Nabacite na  mp3 player listu omiljene muzike slavljenika i pustite ga da uživate u svome treningu.

hero1