Dugogodišnje bavljenje bilo kojim sportom, htjeli mi to priznati ili ne, sa sobom nosi i one ne toliko lijepe stvari, a jedna od njih je i trošenje ligamenata, tetiva, hrskavica itd. Kod mladih vježbača i početnika koji tek ulaze u svijet vježbanja, ovo naravno uglavnom ne predstavlja problem. Kada se problem javi onda je već kasno za jednostavno saniranje na bazi osnovne suplementacije, pauze, itd…sve to naravno oduzima vremena, a i živaca svakom aktivnom sportisti.

Uglavnom, greška svih vježbača je što se o ovome ne razmišlja na početku već se ide onom parolom, ma mene ništa ne boli, ne krcka mi, nemam bolove za sada pa ne treba mi suplement koji će biti preventiva da se to i ne desi. Nažalost ovo je varka i do problema će kad tad doći pošto niko od nas nije mašina već samo čovjek. Budite uvjereni da vaše hrskavice, tetive i ligamenti se konstantno troše svakoga dana kada ste aktivni, a pogotovo kada vježbate i podižete težine ili se bavite kao na primer ja armwrestlingom gde je sve to prenapregnuto do samoga pucanja.A kada do povrede dođe onda je uglavnom ono pitanje šta sam radio pogrešno,gdje sam i zašto griješio i jesam li to mogao spriječiti. Odgovor na ovo pitanje je DA, moglo se spriječiti ili makar ublažiti. Rješenje je tu! Uz jedan veoma kvalitetan supelement a to je Animal Flex.

Naravno nije ni on svemoguć i neće učiniti čuda jer bolje je spriječiti nego lječiti i povesti računa da do povreda ipak ni ne dođe, a to se može postići pravilnim izvođenjem vježbi kao i dobrim zagrijavanjem prije početka treninga što je izuzetno i bitno. Ako i pored toga dođe do povreda Animal Flex je garantovano suplement na prirodnoj bazi koji može pomoći. Neće biti dovoljna jedna kutija i tu treba biti realan. Jer isto tako ni do povrede nije došlo odjednom već vremenom nepažnje i nevođenja računa o podmazivanju vaših zglobova, hrskavica i tetiva. Konstantno uzimanje Flexa od tri i više mjeseci daće prve rezultate. Savjetovali bih jednu kesicu dnevno svaki dan konstantno bez prekida što bi značilo i u danima pauze da se uzima, a ukoliko imate povredu onda radi brže sanacije dvije dnevno i to jednu ujutru i jednu predveče. Lijep je osećaj kada bol bude ublažen, a još bolji kada potpuno nestane. Ali opet kao što smo već rekli najbolje je da do toga ni ne dođe i zato ko god može neka ovaj suplement stavi u svoju kolekciju a mi vam garantujemo da se nećete uopšte pokajati.

animal-flex-facts

Suplement možete naručiti preko našeg pik profila :

Animal Flex – Cijena 80 KM 

ili možete nas kontaktirati preko našeg facebook page-a :

www.workout.ba/facebook

Članak prilagođen sa pansport.rs
//workout.ba