U cilju promocije bolje fizičke aktivnosti i zdravog načina života naših čitatelja i kupaca, workout.ba portal je započeo sa projektom izazova, gdje će svaki mjesec biti organizovan određeni izazov, a naši posjetioci će imati priliku da osvoje vrijedne nagrade.

Nakon prvog, i drugi workout.ba izazov je uspješno završen. U drugom workout.ba izazovu cilj je bio da učesnik uradi što je veći broj zgibova sa pravilnom formom.

Na našu adresu je pristiglo nešto manje snimaka nego što je to bilo sa prvim izazovom, što je bilo i za očekivati jer je u pitanju bila jedna od najzahtjevnijih vježbi sa vlastitom težinom – zgibovi.

Dakle izazov je bio uraditi što veći broj zgibova sa što pravilnijom formom, a u obzir su uzeti samo pravilno odrađeni zgibovi.

Djevojke ni ovaj put nisu bile raspoložene za izazov tako da smo i ovaj put ostali bez pobjednika u ženskoj konkurenciji, za što se nadamo da će se u budućnosti promijeniti.

Učešće u igri imale su pravo osobe sa prebivalištem na području Bosne i Hercegovine.

Pobjednik drugog workout.ba izazova je Emrah Muharemović, sa urađenih 22 zgiba. Učesnik je u videu uradio više od 22 zgiba, ali ostali nisu bili dovoljno pravilni (brada nije prelazila šipku).

Emrah Muharemović video:

Preuzimanje nagrade:

Pobjednik izazova će biti kontaktiran da izabere nagradu iz našeg shopa u vrijednosti od 60 KM koja će biti besplatno poslana na njegovu kućnu adresu.

Svim učesnicima želimo više sreće u narednom izazovu koji će biti uskoro objavljen za april mjesec.

 

// Vaš workout.ba tim! 🙂