Pansport kompaniju čini mlad i ambiciozan tim veoma stručnih ljudi koji su svoje lično dugogodišnje iskustvo napornih treninga, proučavanja suplemenata, njihovog sastava, učinkovitosti i kvalitete pretvorili u brend PANSPORT. Pansport-tim je svojim iskustvom odlučio pomoći svim zaljubljenicima u trening, sportove i zdrav način života da naprave najbolji izbor prilikom kupovine dodataka u svojoj prehrani.
Misija firme Pansport je popularizacija sporta, rekreacije i zdravog načina života. U tom cilju firma pansport organizuje brojne promocije u teretanama i klubovima širom zemlje, prezentacije i degustacije proizvoda, kao i tribine na temu pravilne ishrane.


Danas u prodavnicama Pansporta pored proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača kao što su: Dymatize, Scitec Nutrition, Universal Nutrition, Natrol, Twinlab mogu naći i proizvodi vodećih svjetskih kompanija iz oblasti suplementacije: Controlled Labs, SNI, AAEFX, Primaforce, Scivation, BSN, Nutrex, Muscle Tech, Labrada, Isostar, PowerBar.
Također Pansport od početka 2015 godine ima svoju vlastitu liniju proizvoda pod nazivom „Power“.
Trenutno u ponudi je Power glutamin , Power Bcaa , Power Protein i Power Leucin a s obzirom na uspjeh ove linije proizvoda u planu je da se Power linija suplemenata proširi. Svi proizvodi su proizvedeni u EU, po najvišim standardima i posjeduju certifitkate o ispravnosti među kojima je i HACCP.

Pored standardne ponude suplemenata , firma Pansport nudi sedmične AKCIJE suplemenata , tako u toku sedmice možete dobiti određeni suplement po znatno manjoj cijeni.
Primjer sedmične akcije možete vidjeti u slici ispod:

unnamed

 LOKACIJA :

Na području Bosne i Hercegovine Pansport trenutno posluje na 3 lokacije i to :

Banja Luka , Vidovdanska bb
Kontakt telefon : +387 51 217 505     + 387 66-819-979 i   +387 66-820-120)
Radno vrijeme: pon – pet:  08:30 – 20:00h,   sub: 08:30-14:00h

 

 Tuzla, Đorđa Mihajlovića bb , lok 9
Kontakt telefon :
+387 35 257-183
Radno vrijeme :
pon- petka : 08:30-20h , sub: 08:30-14h

 

Bijeljina, Nušićeva 32
Kontakt telefon : +387 55 203-021 ili +387 65 413-290
Radno vrijeme : pon- petka : 12:00-20h , sub: 08:30-14h


Više informacija možete dobiti na sajtu :  www.pansport.eu/bosnian kao i na njihovoj facebook stranici : https://www.facebook.com/pansportbih/

 Važno je znati odabrati pravi proizvod, a još je važnije znati da je taj proizvod orginalan zbog toga vam preporučujemo da suplemente za sportsku prehranu kupujete isključivo od ovlaštenih uvoznika i njihovih distributera, jer se danas na tržištu nalazi veliki broj lažnih proizvoda koji se prodaju putem Internet oglašivača, fejsbuk stranica i slično, a pakovanja i kutije su gotovo identične orginalima, ali sa lažnim sastavom. Zbog toga svoje povjerenje ukažite provjerenim distributerima, sa kojim je zadovoljan veliki broj kupaca.

//workout.ba