Oglašavanje na workout.ba portalu

Workout.ba je web portal osnovan krajem 2013. godine. Misija workout.ba portala jeste promocija zdravog načina života kroz sport, borilačke vještine, trening u teretani, ulični trening (street workout), zdrave životne navike i pravilnu ishranu.

Workout.ba portal uključuje tim ljudi koji su zainteresovani za istraživanje različitih oblasti sporta uključujući i zdravlje, ishranu, suplementaciju, trening programe i sl. Cilj nam je da  da unaprijedimo zdravstvenu kulturu i time utičemo na bolje i kvalitetnije zdravlje naših čitatelja.

Prosječan broj unikatnih dnevnih posjeta je 1.000, sa oko 10.000 pregleda stranica, s tim da ova cifra konstantno raste iz dana u dan. Što možete vidjeti i iz prikaza google analyticsa.

Google analytics:

analytics

 

Za sada, workout.ba portal nudi reklamiranje u vidu statičnih baner pozicija u veličinama 468×60 i 215×278 piksela. Pozicija 1 (468×60) se nalazi u headeru portala, dok se Pozicija 2 (215×278) nalazi na desnoj strani portala. Oba banera se prikazuju na svakoj od stranica portala stoga će čitateljima biti uočljive bez obzira na kojoj se stranici nalaze. Uz zakupljen baner mogu se još zakupiti i dodatne usluge koje uključuju: reklamiranje proizvoda u sklopu članaka (npr. preporučeni link sa whey suplementom prema vašoj stranici u članku sa receptom ili člancima vezanim za ishranu i suplementaciju) i jednom sedmično objavljivanje reklame na našoj facebook stranici (koja trenutno broji preko 11.500 fanova).

Baner pozicije:

web reklame

 

Facebook page:

facebook lajkovi

 

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem naše facebook stranice, naše kontakt forme  ili putem mejla mzchamp@gmail.com.

S poštovanjem,

Workout.ba tim.

logoworkout.fw100X50.fw