Mirsad Bektić dobio je novog protivnika, protiv kojeg će pokušati nastaviti svoju impresivnu seriju neporaženosti. To je legendardni japanski borac Tatsuya Kawajiri, a njih dvojica će se boriti na finalu Ultimate Fightera, 11. decembra u Las Vegasu.

Bit će to četvrta UFC borba momka rodom iz Srebrenice, koji do sad ima impresivan 10-0 skor u karijeri, uz naravno sve tri UFC pobjede. U svom posljednjem nastupu je impresivno savladao Lucasa Martinsa, teškim nokautom, čime je potvrdio da može završavati borbe te je najavio napad na Top 15. UFC mu je ispunio želju te mu namijenio rangiranog borca.

To je Tatsuya Kawajiri, superiskusni Japanac, koji je nosio Shooto i Dream pojase prvaka, a nastupao je i u Prideu, Strikeforceu te One FC-u. Član UFC-a je od 2013. godine te je ostvario dvije pobjede i jedan poraz. U svom posljednjem nastupu, ovog juna, iznenadio je Dennisa Sivera u Berlinu te se našao na 13. mjestu UFC-ove ljestvice perolake kategorije.

Poznato je kako će glavna borba Ultimate Fighter finala biti između Chada Mendesa i Frankiea Edgara, a za isti program su najavljene i borbe Khabiba Nurmagomedova protiv Tonya Fergusona te Joa Lauzona protiv Evana Dunhama te još neke. U svakom slučaju, čeka nas jedan spektakularan event.

Izvor: fightsite.hr