KMG ( Krav Maga Global ) prestižna svjetska Krav Maga organizacija, pridružila je Bosnu i Hercegovinu u svoju globalnu mrežu 2012 godine. Preko kluba Krav-Maga „Kontakt Borba“ iz Sarajeva, koji je ujedno i nosilac KMG licence za BiH.

KMG ( www.krav-maga.com) predstavlja vodeću svjetsku Krav Maga organizaciju pod vodstvom gospodina Eyal Yanilov ( Master Level 3 ) i najbližeg učenika i nasljednika osnivača Krav Maga taktičko odbrambenog sistema Imrich Lichtenfeld-a.

KMG okuplja najpriznatije instruktore i eksperte u svom globalnom i internacionalnom instruktorskom timu , koji kroz stalnu edukaciju unapređivanje i obučavanje instruktora širom svijeta pojačava i širi KMG mrežu , držeći najviše standarde i nivo obuke za sve profile polaznika , kao i službe sigurnosti , vojsku i policiju.

KMG ( Krav Maga Global ) zastupljena je u više od 60 zemalja svijeta , broji više od 1000 instruktora, a svojim specijalističkim pristupom i obukom daje najveću razinu znanja i iskustva u skladu sa najvišim svjetskim standardima.

KMG Bosna i Hercegovina (www.krav-maga.ba) čini licencirani instruktorski tim sa višegodišnjim iskustvom , pod stalnim monitoringom i podrškom KMG-HQ , koji svojim radom , instruktorskim usavršavanjima drži najviše standarde KMG organizacije te konstantno radi na unapređivanju i širenju KMG mreže u Bosni i Hercegovini ,te vrši certificiranje i obuku svih profila polaznika sa specifičnim metodičkim pristupom .

[wppa type=”slide” album=”12” size=”450” align=”center”]Any comment[/wppa]

 

Treninzi se održavaju u Sarajevu , u sportskoj sali  OŠ „Isa-beg-Ishaković“

Kemala Kapetanovića 43 ,Grbavica , Sarajevo , Bosna i Hercegovina

Tel. +387 61 183 461

Mail. info@krav-maga.ba