Vjerovatno ste do sad čuli za jedno od najtežih triatlonskih natjecanja na svijetu. The Ironman. U ovoj utrci, svaki triatlonac mora preplivati 3,8 km plivanja, 180 km vožnje biciklom i za kraj, trkački maraton, tj. 42,2 km trčanja! Zvuči teško, zar ne?

Zato ni ne čudi novi Guinessov rekord Jamesa Lawrenca koji je dobio naziv “Iron Cowboy” s pretrčanih 50 Ironmana u 50 dana! Već je prije postavio jedan rekord kad je u 2012. godini završio 30 triatlona u 11 različitih država. Ovog puta, 50 komada u 50 dana za redom u 50 različitih država je uistinu hvale vrijedno!

iron1

Kako je to uspio? Nemamo pojma. Prosječno je spavao 4 i pol sata, hranio se sa više od 8000 kalorija dnevno, od kojih je polovicu jeo za doručak!

Ovaj 50-50-50 projekt odlučio je prihvatiti kako bi podupirao i skupljao novac za humanitarnu organizaciju poznatog Britanskog kuhara, Jamie Olivera i njegov “Food Foundation”.

iron2

iron3

iron4

iron5

iron6

iron7

Svaka čast ovom luđaku, uistinu je učinio čudo. Ako ste mislili da je problem pretrčati svaki dan pet kilometara u pola sata, pogledajte ovog luđaka i stvarno nam recite, koji je vaš izgovor?

Izvor: macho.hr