Capriolo Sport Centri BiH su lanac prodavnica bicikala, biciklističkih dijelova, biciklističke i fitness i opreme za različite sportove. Firma je osnovana 2004 godine u Banja Luci i osnovna djelatnost kompanije je prodaja bicikala, biciklističkih dijelova i opreme, fitness i sportske opreme, kao i servisiranje i održavanje iste. Capriolo tim će iskustvom  pomoći svim zaljubljenicima u biciklizam, trening i zdrav način života da naprave najbolji izbor prilikom kupovine.

Capriolo Sport Centri nude širok asortiman kvalitetnih artikala, kao što su bicikli “Capriolo” i “Merida”, dijelovi za bicikle “Shimano”, “SRAM”, “Truvativ”, “Rock Shox”, “Avid”, “Sigma”, “Rubena”,”Krypton” i sl.,

Fitnes oprema Capriolo i to: trake za trčanje, sobne bicikle, eliptične bicikle, kućne teretane (Home Gym), razne vrste trenažera, rolere (in line skate), opremu za boks i sve to uz razumne garantne rokove i odličnu servisnu podršku.

 

Misija Capriola je da kroz širenje prodajne mreže, kvalitetom omogućiti razvoj biciklističke kulture i sporta na prostoru Bosne i Hercegovine. Primjenom evropskih normi i standarda omogućiti da svaki naš kupac dobije isti kvalitet robe i usluge kao i kupci u Evropi.
-Kroz direktnu saradnju pomoći ozbiljnim partnerima u BiH, koji se bave organizacijom biciklističkih događanja, da lakše ostvare svoj cilj, i tako povećaju interes javnosti za biciklističkim sportom / kulturom.

Kroz sve gore navedene aktivnosti dosljedno reprezentovati brand “Capriolo” kao i sve brandove koje Capriolo zastupa.

www.JaBiHCapriolo.com

 

je officijelni web sajt, na kome možete naći cijene koje su garantovane za područje cijele Bosne i Hercegovine!

CSC.SA2_01V